Нови двоброј часописа „Људи говоре“, 19-20/ 2013.

Храстови нсе обнављају, више се не суше у Звижду. Снимљено Преко Пека, крај септембра 2013. Фотодокументација "Заветина"

Храстови се обнављају, више се не суше у Звижду. Снимљено Преко Пека, крај септембра 2013. Фотодокументација „Заветина“

Часопис  „Људи говоре“, 19-20/ 2013. је одштампан и  његова промоција ће бити  7. октобра у 19 ч.  у Удружењу књижевника у Београду.

У понедељак, 23. септембра, имали смо промоцију часописа „Људи говоре“ и њеног издавача Српске националне академије у Канади у Матици српској у Новом Саду. Говорили су: проф. др Драган Станић (алиас Иван Негришорац), проф. др Александар Петровић, Петар Арбутина и др Радоир Батуран.

Настављамо промоције по Србији: 4. октобра у Ваљеву, у Градској библиотеци, у организацији нашег сталног сарадника др Божина Јаневског; 7. октобра у Београду, у Удружењу књижевника Србије (говоре: проф. др Мило Ломпа, Рајко Радојевић, вајарка Љиљана Оташевић и др Радомир Батуран); 10. октобра у Краљеву, у Културном центру,  у организацији сарадника часописа професора Александра Марића; 11. октобра у Чачку, у Народној библиотеци, у организацији нашег сталног сарадника др Владимира Димитријевића; у Москви 29. октобра, Дому националности у Кремљу, организатор др Божидар Митровић, стални сарадник часописа „Људи говоре“. О представљању часописа у Републици Српској и Црној гори, као и у Крагујевцу, Нишу и Сомбору обавестићемо вас када  буду потврђени  датуме….

______ Извор: уредник Батуран

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s