Лаж и глобалистички стандарди и методе

Edicija Zavetine

ОСВРТ

На предлог неких пријатеља отворио сам профил на фејсбуку, пре непун месец дана;можда и нешто мање. Вечерас добио обавештење да је тај профил суспендован,јер су вероватно у публикованим стварима нашли оно што се коси са њиховим тзв. стандардима, политици, итд. Разлог и начин како то раде је, немам речи. Ако бих рекао – фашистички, то би било стоти део истине; фејсбук је више од фашистичкер носталгије за за планетарним логором; шпијунка сваког – дубоке провалије. А одлуку о суспендовањуу профила доносе машине, како сами кажу….Можете да се жалите, дали су вам прилику, али немојте је искоиристити. Фејсбук је, чини ми се покушај прављења планетарног, сотонистичког логора, који би преко машина да управљају људима, е, неће да може… Нека га „метну“ неком другом; С опроштењем… Ако сте којим случајем још увек на фб, поведите рачуна; или не; боље да заобиђете ту врсту понижења да не употребуим неку примеренију српску уличну реч…

.

Dragana Bratiћ

17 Dec 2023 at 8:08 pm

Ово сам копирао са ВК. Очигледност истине!

Edicija Zavetine

,

Edicija Zavetine

Најпрљавији безимени светски рат за депопулацију у име некакве светле будућности и једне једине планетарне државе!?

Попало је неколико сантиметара прашине ову локацију, онолико година колико сам је заобилазио!….
https://muzejnemogucegratara.blogspot.com/2023/12/blo..

Најпрљавији безимени светски рат за депопулацију у име некакве светле будућности и једне једине план

muzejnemogucegratara.blogspot.com

Најпрљавији безимени светски рат за депопулацију у име некакве светле будућности и једне једине планетарне државе!?

Хоће ли престати огромна монструозна лаж ако указујемо на њу, или се она и даље шири – наговештавајући методе и планетарни геноцид? Или је за то потребно нешто друго и пре свега помоћ Бога?

Фурије које шире пропагандистички провидну истину да ће интернет и фејсбук спојити читав свет, да се то већ десило, само што није, уз помоћ мобилних телефона и открића Николе Тесле које су игнорисали док је Тесла био жив – зна се где спадају.